Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΣ

Ταξιδέψτε στα γευστικά μονοπάτια του Πηλίου, μέσα σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο. Οι παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής συνδυάζονται αρμονικά, μαγειρεμένες με αγάπη και φροντίδα και πάντοτε με τις μυστικές συνταγές της γιαγιάς. Τα ολόφρεσκα υλικά του τόπου μας προσφέρουν εξαιρετικά πιάτα, ξακουστά σε ολόκληρη την Ελλάδα και ακόμη πιο μακριά.
Η μυρωδιά από το λουκάνικο στα κάρβουνα είναι μεθυστική, ενώ ο κόκορας κρασάτος με μακαρόνια ενθουσιάζει ακόμη και τους πιο δύσπιστους γευσιγνώστες. Στην ταβέρνα μας θα βρείτε επίσης γίδα βραστή, σπετζοφάι, αλλά και την παραδοσιακή φασολάδα.
Όσο για την ιδανική συνοδεία με κάθε πιάτο, η επιλογή είναι δική σας: ντόπιο τσίπουρο ή κρασί; Για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, το τζάκι μας είναι έτοιμο στην μεγάλη αίθουσα για να σας καλωσορίσει και να σας ζεστάνει. Το καλοκαίρι, ωστόσο, η αυλή μας έχει την τιμητική της με τη δροσιά και τον ίσκιο της αιωνόβιας οξιάς αλλά και με την επιβλητική θέα στον Παγασητικό.
Η ταβέρνα μας διατίθεται για γάμους, βαπτίσεις, επετείους και κάθε είδους εκδηλώσεις, ενώ είναι καλοδεχούμενοι όλοι οι ταξιδιώτες να γευτούν τις παραδοσιακές μας γεύσεις κι όχι μονάχα οι φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο. Γι’ αυτό λοιπόν σας περιμένουμε όλο το χρόνο!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Χάνι Ζήση Ξενοδοχείο, Χάνια, 37011
Πήλιο, Ελλάδα
Τηλ: +302428 0 96414
Φαξ: +302428 0 96427
Email: info@hanizisi.com
ΜΗΤΕ: 0726Κ012Α0177000
Ακολουθήστε μας
Ζωντανή προβολή
ESPA
Health First
Αξιολογήστε το ξενοδοχείο μας
Αξιολογήστε την ταβέρνα μας
© 2023 Hani Zisi Hotel. All rights reserved. | Privacy Policy
Site by Overron  |   Best Hotel Websites